BURSA / KARACABEY - Muhsin Özdamar Ortaokulu

Ock

Sayın Kaymakamımız Hakan KAFKAS, Sayın Belediye Başkanımız Ali ÖZKAN, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı ONGUN ve Şube müdürleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin karne sevincini paylaştı.

Kas

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü Çevre Okuryazarı Yetiştirme projesi "Çevre Okuryazarı Oluyorum" kapsamında okulumuzda etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Kas

Atatürk, Türkiye’dir.Aziz Atatürk; Cumhuriyeti sen kurdun, onu yaşatacak ve yükseltecek bizleriz.

Fikirlerinle yaşıyorsun…Saygı,sevgi,minnet ve özlemle anıyoruz…

"10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMAK ve ANLAMAK" Konulu şiir yarışmasında ilçe 1. si olan öğrencimiz Nazlıhan KAYAR'ı ve emek veren Türkçe öğretmeni arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencisi İrem DURAN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” Ortaokullar arası “KOMPOZİSYON” yarışmasında ilçe 3.sü ve

okulumuz öğrencisi Elif ARSLANHAN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” Ortaokullar arası “RESİM” yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur.Öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılında 29 Ekim Cumhuriyet koşusunda;Beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Bey’e emekleri için teşekkür eder,öğrencilerimizi tebrik ederim.

Takım olarak:

Yıldız Kızlar ilçede 2.

Küçük Kızlar İlçede 3.

Küçük Erkekler ilçede 3. Olmuştur.

Ferdi koşuda:

Tuğba Çiçekdağı ilçede 2.

Sedanur Deniz ilçede 3.

Enes Balandı ilçede 3. Olmuştur.

Ekm

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI BAŞVURUMUZ DESTEK ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.PROJE KOORDİNATÖRÜMÜZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ TUĞBA ÇAVDARLI ve ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.OKULUMUZ SON 6 YILDA 3. TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ YAPACAKTIR.

Eyl

9 Eylül tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği uyarınca gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınavlara yönelik merak edilen ve sıkça sorulan soruların yanıtları paylaşıldı.